Om oss

Jönssons Cykelaffär är inte som andra butiker.

ingang

Utbudet av cyklar, reservdelar och tillbehör är oslagbart. (Ta en titt på filmerna om barncyklar, standardcyklar och hjälmar så förstår du vad vi menar med oslagbart. Det finns mer än 1.200 olika färdigmonterade cyklar i butik, flera hundra begagnade – ja, och på väggarna ser du mängden av tillbehör.) Många produkter finns bara i ett fåtal exemplar – därför tjänar det inget till att svara på vad som finns inne just nu – men troligtvis kommer du ändå att hitta vad du söker.

Genom pressade kostnader kan du hitta kvalitetcyklar till oslagbara priser (ofta mer än 20% lägre pris än internetbutikerna). Bäst affärer gör du genom att regelbundet besöka butiken. Sven är en mästare på att köpa in partier och förhandla fram bra priser. Att svara på vad som finns inne just nu är oftast ointressant – då många produkter endast finns i ett fåtal exemplar och snabbt kan sälja slut. Vi har valt att inte lägga pengar på att uppdatera en hemsida med tillgängliga produkter och aktuella priser. Istället får du som besöker butiken bra produkter till extremt låga priser. Klä dig varmt – för lokalerna är ouppvärmda. Och kommer du en lördag kan du vänta dig mycket folk. Då kan det bli väntetid även om vi så klart gör vårt bästa för att du ska få snabb service.

Verkstaden har stor erfarenhet av att reparera cyklar (Sven har reparerat cyklar i mer än 40 år). Ofta blir cykeln klar medan du väntar.

butik5

Sven Jönssons cykelaffär ligger mitt emot Folkets Park i Billesholm. På gården finns ”på-landet-känslan” kvar från Svens uppväxt. Många säger att de ska åka ut ”till Bonnen”. Det finns höns på gården och medan cykeln repareras kan du ta en tur i blomsteraffären, trädgården eller Folkets Park. Ett besök Hos Bonnen är en upplevelse som vi har svårt att beskriva. Istället hänvisar vi till ”att vara någons fru” samt citerar vi några kommentarer på FB-sidan:

Agnes Lindberg (5 stjärnor): ”Det var alltid en upplevelse som liten att komma till Sven Jönssons cykelaffär! Min första cykel och alla andra cyklar under åren kommer här ifrån! Bästa!!!”

Christer Sörliden (5 stjärnor): ”Ett rikt utbud, ett väldigt gott bemötande och en oerhörd kunskap.”

Laila Tsoutas (5 stjärnor): ”Alltid lika bra service, trevlig personal o man får alltid ett gott skratt + fina cyklar.
Återkommer varje gång ny cykel ska inhandlas”

Sofie Jörgensen (5 stjärnor): ”Utmärk service och STORT utbud både på nytt och begagnat….”

Maria Persson (5 stjärnor): ”Massor av cyklar och massor med fina tillbehör! Väldigt trevlig och hjälpsam personal”

Anders Rexhagen (5 stjärnor): ”Mycket bra service.trevligt mottagande och framförallt mycket att välja på:-)”

Mikael Naxen (5 stjärnor): ”Jaha, man skulle laga punktering men gick iväg med en ny Merida cykel nedsatt från 5.995 till 1.995 mycket nöjd som alltid, köpt alla våra cyklar hos er de senaste 10 åren!”

Maria Wallquist: ”Så mysig affär å vilket bemötande ja blev helt kär i affären å personalen”

Skrivit om oss

2016 Lokaltidningen

2016 Bjuvsnytt

2015 Helsingborgs Dagblad

2015 Bjuvsnytt

2014 Att vara någons fru

2013 Helsingborgs Dagblad