Citat

Nu finns det 12 olika el-cyklar i butiken – pris från 8.995 kr.

Den 20 juli 2015 länkade vi första gången till sidan om elcyklar med ovanstående rubrik. Vi fick bl a följande kommentarer.

”Nu har det blivit jätteroligt att ta cykeln. Har försämrad syreupptagningsförmåga och då blir uppförsbackarna och motvind ett minne blott. Man sparar på bensinen och får trots allt både röra på benen och en massa frisk luft!”

”Köpte en jättebra minicykel där mycket rejält utförande bra styre fjädrande stabil sadel prövade m en cykel först som vi testat ska köpa en till mycket bra cykel!!!”

”Själv är jag 78 år och bestämde mig ifjol för att sälja min bil (körde 500 mil/året).Köpte elcykel, får bra motion och känner mig mycket ”klimatsmart”!”

”Till er som vill komma igång med att cykla , ett toppenbra sätt och börja, lite hjälp i backarna och motvind.”

”NÖJD att ha batteridriven cykel. Kommer ut mycket. Cyklar när det är roligt..Smiley smile”

”–El-cyklar kommer förmodligen att bli en bristvara inom kort. Det är många privatpersoner som ställer bilen och satsar på en elcykel istället. De har upptäckt fördelarna, säger Anders Adielsson” 

I Billesholm finns det just nu el-cyklar från 8.995 kr. Kom gärna in och upplev fördelarna med el-cykel.”

Så här skrev vi på FB den 7 augusti 2015 och fick följande kommentarer;

”Så länge det är el i batteriet är det skönt för oss som tröttnat på sega backar och ständig motvind och ändå vill komma ut i naturen. Alla skånska lokaltåg (och en del andra läns lokaltåg) och alla danska tåg tar cyklar, även elcyklar. Så det är är lätt att ta med elcykeln om man ska resa i stora delar av Sverige och i hela Danmark. Och perfekt för folk som bor i backiga städer som Lund, Göteborg och Stockholm. Trots elen, får man bra motion. Att cykla elcykel är som att cykla på en lätt cykel på plan mark när det är vindstilla..”

”Hade så jäkla kul på el- cykel i Italien på semester! Vilka upplevelser på landsbygden!  för el- cykel”

”De bästa köp vi gjort, tar sällan bilen nu”

”Elcykel är toppen!”

”Kan verkligen rekommendera Batavus elcykel.”

No Comments

Post a Comment